Drob din organe de miel cu piept de pui

Reteta culinara Drob din organe de miel cu piept de pui din categoria Oaie. Cum sa faci Drob din organe de miel cu piept de pui

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Drob din organe de miel cu piept de pui

 

De data asta mi-am dorit un drob ceva mai dietetic, asa ca am combinat organele de miel cu niste piept de pui.

 

INGREDIENTE
organele de la un miel(plaman, ficat, inima, rinichi, prapor) 500 gr piept de pui 2 legaturi ceapa verde 2 legaturi marar 2 legaturi patrunjel sare piper condimente pentru drob 7 oua+1 pentru uns 1 lingura ulei Curatam organele de pielite si resturi si le taiem in bucati mai mici . Punem la foc o oala cu apa, adaugam putina sare si cand fierbe punem pe rand pieptul de pui, apoi organele de miel. Le oparim putin, pana isi schimba culoarea si nu mai iese sange. Le scoatem si le lasam la racit.Trecem organele si pieptul de pui prin masina de tocat carne cu gauri mari. Tocam fin ceapa verde. mararul si patrunjelul. Amestecam carnea cu verdeturile, ouale, condimentele pentru drob, sare dupa gust, piper. Ungem o tava cu ulei, intindem praporele si punem compozitia.Acoperim cu praporele si ungem cu oul batut. Dam tava la cuptor la 180 de grade pana se rumeneste. Servim drobul rece la aperitiv.

Ingrediente Drob din organe de miel cu piept de pui

organele de la un miel(plaman, ficat, inima, rinichi, prapor)

500 gr piept de pui

2 legaturi ceapa verde

2 legaturi marar

2 legaturi patrunjel

sare

piper

condimente pentru drob

7 oua+1 pentru uns

1 lingura ulei

Categorii