Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Timp de preparare 3 ore si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2 catei de usturoi+cimbru verde. Se lasa 30 de minute in frigider, la marinat (acoperit cu o folie de plastic), dupa aceea se inveleste cu baconul...ptr .4 bucati ne trebuiesc 4 felii de bacon. Se pune in tigaie, se rumeneste. Se curata si spala cartofii, se curata usturoiul si se spala, aromele dupa care se pun in tigaie, se pun apa+vin alb, sare, piper, ulei, se amesteca bine dupa care se pun la cuptor si se lasa ptr aproximativ 2 ore si jumatate. Cand se fac cartofii, se pun intr o farfurie si se degusta. Se pot servi cu un pahar de vin rosu, la preferinta! Sa mancati cu drag!!!

Ingrediente Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Un filet de porc

cateva felii bacon

cartofi

rozmarin

sare

piper

usturoi

ulei

un pic de apa si vin alb

cimbru verde

Categorii