Foietaj cu visine,banane si lichior de cocos

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Foietaj cu visine,banane si lichior de cocos

Visinele spalate si desamburite se pun la fiert cu un pic de apa si zahar. Se lasa sa fiarba un pic cat sa formeze un sos scazut. Banana se curata, se taie in felii grosute. Dam drumul la cuptor. Aluatul de foietaj se taie in 6 patrate si se asaza in forme de mini tarte. Se umplu cu visine, cate doua feliute banana si se pune cate o lingurita lichior cocos. Se coc la cuptorul incins, la foc tare, cam 15- 20 min. Se scot si se lasa la racit. Se orneaza cu sos de afine sau zahar pudra.

Ingrediente Foietaj cu visine,banane si lichior de cocos

1 aluat foietaj (eu am folosit o singura foaie)

300 gr visine fara samburi

30 ml apa

1 banana(preferabil destul de coapta)

6 lgte lichior coco

sos afine

3 lg zahar

Categorii