Fondue de praz

Cautati o garnitura usoara pentru peste si carne? Fondul nostru de praz gustos este cel mai potrivit. In plus, va fi o buna ocazie si pentru copii de a manca legume :-)

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Fondue de praz

Taiati partea ala a prazului, curatati-o bine pentru a indeparta resturile de sol si tocati-o marunt.

Intr-o tigaie, se topeste putin unt si se prajește salota tocata.

Se adauga prazul si se caleste la foc mediu. Gatiti timp de 20 de minute, amestecand ocazional.

Adaugati vinul alb si gatiți timp de 2-3 minute. Apoi adăugati smantana, sarea, piperul si nucsoara rasa.

Amestecati bine, gatiti timp de 5 minute si luati de pe foc.

Gata!

Ingrediente Fondue de praz

3 fire de praz

1 salota

50 ml de vin alb

100 ml de smantana lichida

unt

sare

piper

nucsoara

Categorii