Fondue de praz
Cautati o garnitura usoara pentru peste si carne? Fondul nostru de praz gustos este cel mai potrivit. In plus, va fi o buna ocazie si pentru copii de a manca legume :-)
Instructiuni de preparare Fondue de praz
Taiati partea ala a prazului, curatati-o bine pentru a indeparta resturile de sol si tocati-o marunt.
Intr-o tigaie, se topeste putin unt si se prajește salota tocata.
Se adauga prazul si se caleste la foc mediu. Gatiti timp de 20 de minute, amestecand ocazional.
Adaugati vinul alb si gatiți timp de 2-3 minute. Apoi adăugati smantana, sarea, piperul si nucsoara rasa.
Amestecati bine, gatiti timp de 5 minute si luati de pe foc.
Gata!
Ingrediente Fondue de praz
3 fire de praz
1 salota
50 ml de vin alb
100 ml de smantana lichida
unt
sare
piper
nucsoara