Friptura de catza imbatata cu rachiu

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Friptura de catza imbatata cu rachiu

pasarea cat e vie se imbata turnand pe gat rachiul, apoi dupa sacrificare se jumoale , se opareste si se curata de pene, se parleste sa nu ramane tulee, se curata pe interior si se indeparteaza fundul, ghearele, varfurile aripilor si capul cu gatul.Apoi se baga in punga magica pt.pui cu vin si se lasa 50 de minute in cuptor la foc mic spre mediu.Apoi se coc in spuza de foc sau in cuptor 10 oua mici /de prepelita si se scoate galbenusul intreg.Se serveste pasarea intrega pe un platou cu galbenusurile de jur imprejur si printre ele buchetele de brocoli sotate.

Ingrediente Friptura de catza imbatata cu rachiu

1 pasare soiul catza

100 ml rachiu

1punga magica knorr.. cu vin

10 oua mici/ de prepelita

10 buchtele de brocoli

Categorii