Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Reteta culinara Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver din categoria Oaie. Cum sa faci Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Carnea de miel are o aromă mai aparte, însă este foarte benefica pentru organismul nostru deoarece provine de la animale hrănite doar cu iarbă. In combinaţie cu condimentele potrivite, aceasta poate fi foarte gustoasă. Dar dacă pentru prepararea ei folosim şi marinarea rapidă prin vidare, cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver FFS002X vom obţine o friptură fragedă şi suculentă,îmbibată cu aroma condimentelor. Cu ajutorul caserolei pentru marinare, porii cărnii se deschid şi aceasta absorb toate aromele din recipient, fragezindu-se in doar cateva minute, fara a mai fi nevoie sa lasam carnea multe ore in marinada.
Ingrediente Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
O pulpa de miel cu os(1.5 kg)
O lingurita ghimbir ras
5-6 căţei de usturoi
Un ardei iute rosu
Sare,piper,boia
Oregano
Cimbru
2 linguri ulei de masline
100 ml vin rosu
2 buc ceapa rosie
1 morcov
1 lingura zahar brun