Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Reteta culinara Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver din categoria Oaie. Cum sa faci Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

 

Carnea de miel are o aromă mai aparte, însă este foarte benefica pentru organismul nostru deoarece provine de la animale hrănite doar cu iarbă. In combinaţie cu condimentele potrivite, aceasta poate fi foarte gustoasă. Dar dacă  pentru  prepararea ei folosim şi marinarea  rapidă prin vidare, cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver FFS002X vom obţine o friptură fragedă şi suculentă,îmbibată cu aroma condimentelor. Cu ajutorul caserolei pentru marinare, porii cărnii se deschid şi aceasta absorb toate aromele din recipient, fragezindu-se in doar cateva minute, fara a mai fi nevoie sa lasam carnea multe ore in marinada.

Ingrediente Friptura de miel cu ghimbir si ceapa rosie pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

O pulpa de miel cu os(1.5 kg)

O lingurita ghimbir ras

5-6 căţei de usturoi

Un ardei iute rosu

Sare,piper,boia

Oregano

Cimbru

2 linguri ulei de masline

100 ml vin rosu

2 buc ceapa rosie

1 morcov

1 lingura zahar brun

Categorii