Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori

Reteta culinara Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori din categoria Oaie. Cum sa faci Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori

 

Friptura de miel este o traditie pentru sarbatoarea de Paste, dar nu numai. Cand carnea este aleasa cu grija si facuta bine, s-ar putea ca si cei mai exigenti musafiri sa mai ceara o portie. Bine preparată, aceasta se topește în gură. Nu este greu de făcut si nu necesită foarte multe ingrediente.

Ingrediente Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori

2 kg carne miel(pulpa)

1 caciulie usturoi

250 ml vin rosu

1 ceapa verde

1 lingura mustar cu boabe

2 linguri faina

verdeturi italiene

2 linguri oregano

sare

piper

1 kg cartofi

2 morcovi

300 g spanac

unt

Categorii