Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori
Reteta culinara Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori din categoria Oaie. Cum sa faci Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori
Friptura de miel este o traditie pentru sarbatoarea de Paste, dar nu numai. Cand carnea este aleasa cu grija si facuta bine, s-ar putea ca si cei mai exigenti musafiri sa mai ceara o portie. Bine preparată, aceasta se topește în gură. Nu este greu de făcut si nu necesită foarte multe ingrediente.
Ingrediente Friptura de miel cu plante aromate si piure in trei culori
2 kg carne miel(pulpa)
1 caciulie usturoi
250 ml vin rosu
1 ceapa verde
1 lingura mustar cu boabe
2 linguri faina
verdeturi italiene
2 linguri oregano
sare
piper
1 kg cartofi
2 morcovi
300 g spanac
unt