Friptura de vita cu sos de ciuperci si legume de primavara

Reteta culinara Friptura de vita cu sos de ciuperci si legume de primavara din categoria Jamie Oliver. Cum sa faci Friptura de vita cu sos de ciuperci si legume de primavara

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de vita cu sos de ciuperci si legume de primavara

 

INGREDIENTE
30 grame ciupefci porcini 800 grama cartofi noi 1/4 varza 250 grame ciuperci proaspete 2 catei de usturoi sare/piper ulei de masline 4 bucati friptura de vita , degresate, bio 150 grame mix ciuperci de padure 200 grame broccoli 250 grame mazare 1/2 lamaie 1 lingurita Cognac 4 linguri smantana 1 lingurita ulei de trufe

Ingrediente Friptura de vita cu sos de ciuperci si legume de primavara

30 grame ciupefci porcini

800 grama cartofi noi

1/4 varza

250 grame ciuperci proaspete

2 catei de usturoi

sare/piper

ulei de masline

4 bucati friptura de vita , degresate, bio

150 grame mix ciuperci de padure

200 grame broccoli

250 grame mazare

1/2 lamaie

1 lingurita Cognac

4 linguri smantana

1 lingurita ulei de trufe

Categorii