Friptura de vita la cuptor

Timp de preparare 3 ore si 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Friptura de vita la cuptor

Carnea se portioneaza,intotdeauna de-a latul fibrei,se adaoga pe rand toate ingredientele,inclusiv vinul rosu,se amesteca bine,se acopera si se da la rece sa se macereze si sa se patrunda toate aromele cateva ore.Se asaza carnea si toate la un loc intr-o tava de friptura,se acopera cu folie de aluminiu,sau se pune totul intr-o punga speciala pt.friptura care se gaureste in 3,4 locuri si se da totul la cuptor pentru 3 ore.Va iesi o friptura foarte gustoasa,usor picanta si foarte frageda.Pofta buna!

Ingrediente Friptura de vita la cuptor

1.5kg carne de vita

5 lingurite secretul gustului de legume

piper alb

2 gr.cimbru uscat

2 lingurite boia de ardei iute

1 lingurita boia de ardei dulce

2 cepe taiate pestisori

1 rosie taiata cubulete

7 catei de usturoi taiati felii subtiri

1 cana de vin rosu

2 foi de dafin

1 morcov taiat rondele subtiri

Categorii