Friptura la cuptor de porc stropita cu vin rosu

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Friptura la cuptor de porc stropita cu vin rosu

Se taie pulpa in bucati de preferinta mai groase, se sareaza, se adauga condimentele si se amesteca foarte bine. Se unge tava cu ulei, asezam bucatile de pulpa si punem inca putin ulei deasupra.Introducem tava in cuptorul care fusese deja incalzit.Dupa 30 de min adaugam jumatate din cantitatea de vin si mai lasam inca 30 de min.Intoarcem carnea pe partea cealalta si adaugam si cealalta cantitate de vin.Lasam pana se rumeneste foarte bine. Poate fi servita atat calda cat si rece.Va doresc pofta buna!

Ingrediente Friptura la cuptor de porc stropita cu vin rosu

1kg pulpa de porc

1 pahar de vin rosu

sare

condimente

ulei

Categorii