Friptura marocana de berbecut
Reteta culinara din categoria Oaie. Specific Maroc. Cum sa faci Friptura marocana de berbecut
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura marocana de berbecut
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de chef Yotam Ottolenghi. In mod special mi-am lasat cateva lamai bio sa se usuce. De fapt aceasta era marea mea curiozitate, ce aroma dau lamaile uscate? Va spun sincer ca merita asteptarea, aroma este fina si deosebita, ai impresia ca mirosi un dulce rafinat.
INGREDIENTE
Pofta buna !!!!
Ingrediente Friptura marocana de berbecut
600 gr cotlet berbecut
1 kg pulpa berbecut cu os
100 ml ulei masline
10 frunze mici dafin
15 cepe foarte mici albe si rosii
2 lamai uscate
1 lingura oregano maruntit
1 lingurita boia dulce ardei
1 lingurita pudra de curcuma -optional
1/2 lingurita pudra chilli
otet balsamic
sare
rosii cherry