Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure
Reteta culinara Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure din categoria Jamie Oliver. Cum sa faci Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure
INGREDIENTE
Ingrediente Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure
Pentru paste:
320 grame fusilli din faina integrala
25 grame ciuperci porcini uscate
2-4 catei de usturoi
1/2 chili uscat
250 grame ciuperci proaspete
6 cremgute cimbru
1/2 lingurita ulei de trufe
1 lamaie
1/2 legatura patrunjel
150 grame branza Cottage sau branza proaspata de vaci
Pentru salata:
2 linguri alune de padure neprajite si nesarate
200 grame spanac
1 mar
40 grame branza albastra (Eu am folosit Dana Blue)