Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure

Reteta culinara Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure din categoria Jamie Oliver. Cum sa faci Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure

 

INGREDIENTE
Pentru paste: 320 grame fusilli din faina integrala 25 grame ciuperci porcini uscate 2-4 catei de usturoi 1/2 chili uscat 250 grame ciuperci proaspete 6 cremgute cimbru 1/2 lingurita ulei de trufe 1 lamaie 1/2 legatura patrunjel 150 grame branza Cottage sau branza proaspata de vaci Pentru salata: 2 linguri alune de padure neprajite si nesarate 200 grame spanac 1 mar 40 grame branza albastra (Eu am folosit Dana Blue)

Ingrediente Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure

Pentru paste:

320 grame fusilli din faina integrala

25 grame ciuperci porcini uscate

2-4 catei de usturoi

1/2 chili uscat

250 grame ciuperci proaspete

6 cremgute cimbru

1/2 lingurita ulei de trufe

1 lamaie

1/2 legatura patrunjel

150 grame branza Cottage sau branza proaspata de vaci

Pentru salata:

2 linguri alune de padure neprajite si nesarate

200 grame spanac

1 mar

40 grame branza albastra (Eu am folosit Dana Blue)

Categorii