Hrean in otet, la borcan
Reteta culinara Hrean in otet, la borcan din categoria Muraturi. Specific Romania. Cum sa faci Hrean in otet, la borcan
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Hrean in otet, la borcan
Am cumpărat ceva mai mult hrean pentru rețeta "Salată de sfeclă roșie la cuptor, cu hrean" așa că m-am gândit să fac și o porție mică de hrean în oțet. Este foarte gustos cu un rasol de vită și mai ales cu o ciorbă de burtă, pe care mă pregătesc s-o fac, cât de curând. De Paște, în Ardeal se obișnuiește să se servească cu ouă fierte și cu but de porc afumat (pulpă de porc afumată), fiert.
Ingrediente Hrean in otet, la borcan
2-3 rădăcini de hrean, nu prea mari
100 ml de apă
50 ml de oțet
1 linguriță de sare mare, neiodată
1 linguriță de zahăr (opțional)