Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)

Reteta culinara Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom) din categoria Porc. Specific Rusia. Cum sa faci Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)

 

INGREDIENTE
500 g hrișcă; 600 g spată de porc; 2 cepe; 2 morcovi (150 g); 80 g țelină (o felie potrivită); 1 ardei kapia roșu; 200 g varză roșie (1/4 dintr-o varză mică); 50 mL bere; 1 căpățână mică de usturoi; cimbru; boia dulce; chili întreg; o legătură de mărar; Delikat; ulei de floarea sorelui; piper; sare.

Ingrediente Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)

500 g hrișcă;

600 g spată de porc;

2 cepe;

2 morcovi (150 g);

80 g țelină (o felie potrivită);

1 ardei kapia roșu;

200 g varză roșie (1/4 dintr-o varză mică);

50 mL bere;

1 căpățână mică de usturoi;

cimbru;

boia dulce;

chili întreg;

o legătură de mărar;

Delikat;

ulei de floarea sorelui;

piper;

sare.

Categorii