Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)
Reteta culinara Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom) din categoria Porc. Specific Rusia. Cum sa faci Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)
INGREDIENTE
Ingrediente Hrișcă cu legume și carne de porc (Grechka s myasom)
500 g hrișcă;
600 g spată de porc;
2 cepe;
2 morcovi (150 g);
80 g țelină (o felie potrivită);
1 ardei kapia roșu;
200 g varză roșie (1/4 dintr-o varză mică);
50 mL bere;
1 căpățână mică de usturoi;
cimbru;
boia dulce;
chili întreg;
o legătură de mărar;
Delikat;
ulei de floarea sorelui;
piper;
sare.