Langos
Instructiuni de preparare Langos
Ingrediente Langos
300-500 g faina
1 cub de drojdie
1 lingurita de sare
200-250 ml apa
4 lg de ulei
300-500 g faina
1 cub de drojdie
1 lingurita de sare
200-250 ml apa
4 lg de ulei
Se curata ceapa, usturoiul si dau prin robot alaturi de bureti. Se adauga sare, tarhon, oregano, pip
Legumele tăiate în cubulețe mici, le-am călit cu puțin ulei până s-au înmuiat. Apoi am adăugat apă,
Perfectă mai ales vara, servită atât caldă, cât și rece, supa cremă de ciuperci este o idee ideală p
Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru
Se clatesc frunzele de vita de vie si cele de hrean si se oparesc. Se fierbe apa si cand apa fierbe,
Îl întâlnim în majoritatea patiseriilor, dar este mult mai ușor și gustos de pregătit acasă, va asig
Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de
Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi