Lasagna cu carne de porc si ciuperci

Reteta culinara din categoria Lasagna. Specific Romania. Cum sa faci Lasagna cu carne de porc si ciuperci

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Lasagna cu carne de porc si ciuperci

 

Acest preparat este foarte gustos și sățios, nu cere multă îndemânare și mult timp, iar în ceea ce ne privește, reunește unele din ingredientele noastre preferate. De-a lungul anilor, am preparat lasagna cu diferite umpluturi, dar aceasta mi s-a părut cea mai gustoasă, așa că o recomand.

Ingrediente Lasagna cu carne de porc si ciuperci

9 foi de lasagna

800 grame carne tocată de porc

500 grame de ciuperci champignon

150 grame de cașcaval răzuit

2 cepe

5-6 căței de usturoi

ulei de floarea soarelui, pentru călit

Pentru sosul de roșii:

500 ml de suc de roșii

sare

piper

oregano

cimbru

Categorii