Lasagna cu carne de porc si ciuperci
Reteta culinara din categoria Lasagna. Specific Romania. Cum sa faci Lasagna cu carne de porc si ciuperci
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Lasagna cu carne de porc si ciuperci
Acest preparat este foarte gustos și sățios, nu cere multă îndemânare și mult timp, iar în ceea ce ne privește, reunește unele din ingredientele noastre preferate. De-a lungul anilor, am preparat lasagna cu diferite umpluturi, dar aceasta mi s-a părut cea mai gustoasă, așa că o recomand.
Ingrediente Lasagna cu carne de porc si ciuperci
9 foi de lasagna
800 grame carne tocată de porc
500 grame de ciuperci champignon
150 grame de cașcaval răzuit
2 cepe
5-6 căței de usturoi
ulei de floarea soarelui, pentru călit
Pentru sosul de roșii:
500 ml de suc de roșii
sare
piper
oregano
cimbru