Lasagna inedită
Reteta culinara Lasagna inedită din categoria Lasagna. Specific Italia. Cum sa faci Lasagna inedită
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Lasagna inedită
O astfel de rețetă de reciclare ce mai avem în frigider. Astfel de rețete fac întotdeauna parte din colecția de rețete de suflet din Casa Dragonilor, nimic nu se aruncă, totul este reciclat! ;)
Foi de lasagna proaspata 2 bucati, oua 1 bucata, branza de vaci aprox. 50 g, brânză de burduf aprox. 50 g, Mozzarella aprox. 50 g, porumb fiert aprox. 50 g, ardei Kapia 1 bucată, ceapă prăjită cca. 50 g, Carnati (salam cu ardei, carne cruda sarata, sau ce ai la frigider) aprox. 50 g, 2 marare, sare iodata, piper proaspat macinat, verdeata mediteraneana (oregano, busuioc, cimbru) 1 lingura, rosii 2 bucati, branza de burduf aprox. 100 g, Pentru sos: Smântână de gătit aprox. 100 g brânză de burduf aprox. 100 g, sare iodata, piper proaspat macinat, nucsoara dupa gust aprox. ½ lingurita.Într-un castron adânc, puneți brânza de vaci, brânza de burduf, ceapa prăjită, ouăle, boabele de porumb scurse și amestecați până când ingredientele sunt combinate. Ardeiul spalat se curata si se toaca marunt, apoi se adauga in crema de branza impreuna cu carnatii tocati, mararul tocat marunt, se asezoneaza cu sare, piper, verdeata aromata si se amesteca pana se incorporeaza toate ingredientele.
Puneți foaia de lasagna într-un vas termorezistent, apoi umplutura, o foaie nouă de lasagna, roșiile feliate și brânză de burduf, a doua cantitate.
Batem ouale energic cu smantana de gatit, condimentam cu ierburi, nucsoara, piper proaspat macinat, apoi turnam uniform peste lasagna.
Lasagna se gătește în cuptorul preîncălzit pentru cca. 20 minute la 200 g, apoi inca aprox. 10 minute la 150 de grade.
Bafta si bafta!
Ingrediente Lasagna inedită
Foi de lasagna proaspete 2 bucăți, Ouă 1 bucată, Brânză de vaci cca. 50 g, Brânză de burduf cca. 50 g, Mozzarella cca. 50 g, Porumb fiert cca. 50 g, Ardei kapia 1 bucată, Ceapă prăjită cca. 50 g, Mezeluri (salam cu ardei, mușchi sal-crud, sau ce aveți prin frigider) cca. 50 g, Mărar 2 fire, Sare iodată, Piper proaspăt măcinat, Verdețuri mediteraneene (oregano, busuioc, cimbrișor) 1 lingură, Roșii 2 bucăți, Brânză de burduf cca. 100 g, Pentru sos: Smântână de gătit cca. 100 g Brânză de burduf cca. 100 g, Sare iodată, Piper proaspăt măcinat, Nucșoară după gust cca. ½ linguriță.