Lasagna cu carne de pui si ciuperci

Reteta culinara din categoria Lasagna. Cum sa faci Lasagna cu carne de pui si ciuperci

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Lasagna cu carne de pui si ciuperci

 

Mi-a placut foarte mult lasagna cu carne tocata de porc si am zis sa incerc si varianta cu pui si ciuperci. A fost la fel de buna, desi carnea a fost cam putina. Puteti pune mai multa, daca aveti.

Ingrediente Lasagna cu carne de pui si ciuperci

Preparatul cu carne si ciuperci:

1 ceapa

1 morcov

1 tija de apio

200 ml ulei

sare

putin piper proaspat macinat

500 g carne tocata de pui

1 conserva de ciuperci (400 g)

100 ml vin alb

300 ml suc de rosii

100 ml apa

1 lingurita de boia de ardei dulce

putin busuioc uscat

putin oregano uscat

putin maghiran uscat

Sos Bechamel:

150 g unt

150 g faina

1,5 l lapte

1 lingurita sare

1 lingurita nucsoara

In plus:

9 foi de lasagna

250 g cascaval ras

Dimensiune tava: 20/30 cm

Categorii