Lasagna cu carne de pui si ciuperci
Reteta culinara din categoria Lasagna. Cum sa faci Lasagna cu carne de pui si ciuperci
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Lasagna cu carne de pui si ciuperci
Mi-a placut foarte mult lasagna cu carne tocata de porc si am zis sa incerc si varianta cu pui si ciuperci. A fost la fel de buna, desi carnea a fost cam putina. Puteti pune mai multa, daca aveti.
Ingrediente Lasagna cu carne de pui si ciuperci
Preparatul cu carne si ciuperci:
1 ceapa
1 morcov
1 tija de apio
200 ml ulei
sare
putin piper proaspat macinat
500 g carne tocata de pui
1 conserva de ciuperci (400 g)
100 ml vin alb
300 ml suc de rosii
100 ml apa
1 lingurita de boia de ardei dulce
putin busuioc uscat
putin oregano uscat
putin maghiran uscat
Sos Bechamel:
150 g unt
150 g faina
1,5 l lapte
1 lingurita sare
1 lingurita nucsoara
In plus:
9 foi de lasagna
250 g cascaval ras
Dimensiune tava: 20/30 cm