Lasagna cu carne de vitel
Reteta culinara Lasagna cu carne de vitel din categoria Lasagna. Cum sa faci Lasagna cu carne de vitel
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Lasagna cu carne de vitel
Nu fac prea des lasagna, dar când fac, mă străduiesc să fie fix pe placul băieților mei, iar aceasta rețetă de lasagna cu carne de vițel, a primit notă maximă. Totul este să potrivim gustul sosurilor cu condimentele pe care le agreează cei care servesc preparatul.
Ingrediente Lasagna cu carne de vitel
1 pachet foi de lasagna
750 g carne tocată de vițel
250 g carne tocată de porc
2 cepe
1 morcov
1 rădăcină pătrunjel
1/2 rădăcină țelină
5 cățeide usturoi
400 g pastă de roșii cu ardei copt
sare
piper
cimbru
busuioc
1 legatură mărar
1 legatură pătrunjel
30 ml ulei de măsline
Pentru sosul Bechamel:
50 g unt
50 g făină
50 g parmezan ras
500 ml lapte
nucșoară
piper
sare
Pentru gratinat:
50 g cașcaval
50 g mozzarella
boia de ardei dulce și iute