Lasagna cu carne de vitel

Reteta culinara Lasagna cu carne de vitel din categoria Lasagna. Cum sa faci Lasagna cu carne de vitel

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Lasagna cu carne de vitel

 

Nu fac prea des lasagna, dar când fac, mă străduiesc să fie fix pe placul băieților mei, iar aceasta rețetă de lasagna cu carne de vițel, a primit notă maximă. Totul este să potrivim gustul sosurilor cu condimentele pe care le agreează cei care servesc preparatul.  

Ingrediente Lasagna cu carne de vitel

1 pachet foi de lasagna

750 g carne tocată de vițel

250 g carne tocată de porc

2 cepe

1 morcov

1 rădăcină pătrunjel

1/2 rădăcină țelină

5 cățeide usturoi

400 g pastă de roșii cu ardei copt

sare

piper

cimbru

busuioc

1 legatură mărar

1 legatură pătrunjel

30 ml ulei de măsline

Pentru sosul Bechamel:

50 g unt

50 g făină

50 g parmezan ras

500 ml lapte

nucșoară

piper

sare

Pentru gratinat:

50 g cașcaval

50 g mozzarella

boia de ardei dulce și iute

Categorii