Lasagna cu carne tocata de porc

Reteta culinara Lasagna cu carne tocata de porc din categoria Lasagna. Specific Italia. Cum sa faci Lasagna cu carne tocata de porc

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Lasagna cu carne tocata de porc

 

Mi-a placut foarte mult acest preparat pe care l-am mancat pentru prima oara. Delicios a fost! Reteta o am de la o vecina care lucreaza din cand in cand in Italia. Sper sa va placa la fel de mult ca si mie! Aaa, era sa uit...reteta ei era cu parmezan. Eu nu mi-am permis, asa ca am luat cascaval :)

Ingrediente Lasagna cu carne tocata de porc

Sos Ragù:

o ceapa;

un morcov;

doua tije de apio;

225 ml ulei;

750 g carne tocata de porc;

150 ml vin alb;

500 ml suc de rosii;

o lingurita de boia de ardei dulce;

sare.

Sos Besciamella:

150 g unt;

150 g faina;

1,5 l lapte;

o lingurita de nucsoara;

sare.

In plus:

12 foi lasagna;

250 g Cascaval De Familie Delaco;

tava de 20x30 cm.

Categorii