Lasagna cu ciuperci si piept de pui

Reteta culinara Lasagna cu ciuperci si piept de pui din categoria Lasagna. Cum sa faci Lasagna cu ciuperci si piept de pui

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Lasagna cu ciuperci si piept de pui

 

In cautarea unei retete care sa valorifice gustul ciupercilior si inspirata de catre Angelina, am ales sa ma opresc la reteta de Lasagna cu piept de pui si ciuperci  https://www.bucataras.ro/retete/lasagna-cu-piept-de-pui-si-ciuperci-54206.html In locul sosului Bechamel am folosit un sos format din smantana si ou, usor condimentat. Am imbogatit Lasagna cu multa branza de oi si cascaval, adaugandu-le si un iz de busuioc proaspat.

Ingrediente Lasagna cu ciuperci si piept de pui

1 pachet cu foi de lasagna

500 gr ciuperci proaspete

1 kg piept de pui tocat

1 morcov

1 ardei capia rosu

1 ceapa alba (uscata)

250 ml suc de rosii

400 gr branza de oi

300 gr cascaval

6 oua mari

un praf de nucsoara

500 ml smantana (20% grasime)

sare si piper dupa gust

cateva frunze de busuioc verde

Categorii