Lasagna cu ciuperci si piept de pui
Reteta culinara Lasagna cu ciuperci si piept de pui din categoria Lasagna. Cum sa faci Lasagna cu ciuperci si piept de pui
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Lasagna cu ciuperci si piept de pui
In cautarea unei retete care sa valorifice gustul ciupercilior si inspirata de catre Angelina, am ales sa ma opresc la reteta de Lasagna cu piept de pui si ciuperci https://www.bucataras.ro/retete/lasagna-cu-piept-de-pui-si-ciuperci-54206.html In locul sosului Bechamel am folosit un sos format din smantana si ou, usor condimentat. Am imbogatit Lasagna cu multa branza de oi si cascaval, adaugandu-le si un iz de busuioc proaspat.
Ingrediente Lasagna cu ciuperci si piept de pui
1 pachet cu foi de lasagna
500 gr ciuperci proaspete
1 kg piept de pui tocat
1 morcov
1 ardei capia rosu
1 ceapa alba (uscata)
250 ml suc de rosii
400 gr branza de oi
300 gr cascaval
6 oua mari
un praf de nucsoara
500 ml smantana (20% grasime)
sare si piper dupa gust
cateva frunze de busuioc verde