Lasagna cu sos ragu si ciuperci

Reteta culinara Lasagna cu sos ragu si ciuperci din categoria Lasagna. Specific Italia. Cum sa faci Lasagna cu sos ragu si ciuperci
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Lasagna cu sos ragu si ciuperci
INGREDIENTE
Ingrediente Lasagna cu sos ragu si ciuperci
1 pachet foi lasagna cumparate sau de casa(cca 20 de foi)
10 felii branza topita
200 g bacon sau kaiser
3 oua
500ml smantana lichida
300 g cascaval
sare,piper
2 foi de dafin
Sos ragu:
1 kg carne tocata(vita,porc sau amestec)
1 l suc de rosii
500ml vin rosu
2 cepe mari
4-5 catei de usturoi
Sos de ciuperci:
300g ciuperci proapspete
2 cepe mari-200g
2 morcovi-200g
500ml suc de rosii
sare,piper