Lasagna cu spanac si branzeturi
Reteta culinara din categoria Lasagna. Cum sa faci Lasagna cu spanac si branzeturi
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Lasagna cu spanac si branzeturi
Pentru că am vrut să facem o pauză de la preparatele cu carne, după sărbători, am preparat o delicioasă lasagna cu spanac și brânzeturi. Ai mei deja au declarat că o preferă celei cu carne, atât de mult le-a plăcut. Nu am mai adăugat nici sosul bechamel, ci am optat pentru ouă și cașcaval deasupra.
Ingrediente Lasagna cu spanac si branzeturi
1 pachet foi de lasagna
450 gr spanac congelat
250 gr brânză telemea, sărată
250 gr brânză de vaci, proaspătă
50 gr unt
1 linguriță ulei de măsline
5 căței de usturoi
1 ceapă, mai mică
câteva frunze de busuioc
3-4 fire de pătrunjel verde
3-4 fire de mărar verde
300 ml ketchup de casă
250 gr zacuscă de ciuperci
150 gr cașcaval afumat
2 ouă
sare
piper