Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume
Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume - Cum se prepara Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume
Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume este un preparat consistent si usor de preparat. Este ideal pentru alimentatia vegana sau pentru oricare zi. Te bucuri de toata aroma legumelor in aceasta mancare usoara si aromata. Pentru aceasta Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume ai nevoie de urmatoarele ingrediente: naut, spanac, pasta curry, ceapa, ardei iuti.
Ingrediente Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume 1 + 1/5 cana de naut fiert jumatate cana zeama de la naut 80 g baby spanac ( o caserola) o lingura pasta curry o lingura rasa paprika o ceapa rosie 2-3 ardei uscati iuti (optional) 2 catei usturoi 3 linguri ulei masline o lingura suc lamaie sare piper dupa gustCum se prepara Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume
Intr-un ceaunel de tuci, sotati ceapa si usturoiul tocate fin in uleiul de masline, adaugati paprika amestecati, pasta curry, adaugati nautul si zeama in care a fiert nautul, adaugati dupa preferinta ardeiul iute si sucul de lamaie. Lasati sa fiarba 10 minute la foc mic.
Adaugati spanacul, amestecati, lasati-l un minut, potriviti de sare si piper.
Preparatul este gata!
Incearca si reteta de Curry de naut cu conopida sau varianta de Fasole boabe cu spanac in sos de rosii, o mancare foarte gustoasa.
Iti recomandam si reteta de Humus cu avocado, un preparat foarte bun.
Pofta mare!
Ingrediente Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume
Ingrediente Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic - Reteta savuroasa cu legume
1 + 1/5 cana de naut fiert
jumatate cana zeama de la naut
80 g baby spanac ( o caserola)
o lingura pasta curry
o lingura rasa paprika
o ceapa rosie
2-3 ardei uscati iuti (optional)
2 catei usturoi
3 linguri ulei masline
o lingura suc lamaie
sare piper dupa gust