Meatloaf cu Feta in sos de rosii picant

Reteta culinara Meatloaf cu Feta in sos de rosii picant din categoria Jamie Oliver. Cum sa faci Meatloaf cu Feta in sos de rosii picant

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Meatloaf cu Feta in sos de rosii picant

 

INGREDIENTE
Pentru meatloaf: 300 grame carne tocata de vita, bio 2 linguri pesmet 30 grame branza feta 1 ou bio 1 morcov ras 1 lingurita oregano 20 grame branza de burduf in scoarta de brad Pentru sos: 1 chili taiat longitudinal si fara seminte ulei de masline 1 ceapa 2 catei de usturoi 500 ml passata 1 lingurita oregano sare/piper putin rozmarin tocat 3 morcovi, taiati longitudinal 250 grame spaghete integrale

Ingrediente Meatloaf cu Feta in sos de rosii picant

Pentru meatloaf:

300 grame carne tocata de vita, bio

2 linguri pesmet

30 grame branza feta

1 ou bio

1 morcov ras

1 lingurita oregano

20 grame branza de burduf in scoarta de brad

Pentru sos:

1 chili taiat longitudinal si fara seminte

ulei de masline

1 ceapa

2 catei de usturoi

500 ml passata

1 lingurita oregano

sare/piper

putin rozmarin tocat

3 morcovi, taiati longitudinal

250 grame spaghete integrale

Categorii