Miel cu rosii si spanac

Reteta culinara Miel cu rosii si spanac din categoria Oaie. Cum sa faci Miel cu rosii si spanac

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Miel cu rosii si spanac

 

O mancarica usoara cu ceva carne de miel ratacita prin congelator,  improspatata cu rosii si spanac.

 

INGREDIENTE
500 gr carne de miel 1 ceapa 300 gr rosii pasate 200 gr spanac congelat frunze 3-4 catei de usturoi 2 linguri de ulei sare piper marar verde oregano uscat mamaliga pentru servit Taiem carnea in bucati potrivite. Curatam ceapa si o tocam marunt. In uleiul incins punem carnea si amestecam ocazional in ea pana isi schimba culoarea. Adaugam ceapa si lasam sa se inmoaie si sa se rumeneasca usor. Acoperim cu apa calda si fierbem pana carnea este moale. Adaugam rosiile, sare, piper si oregano. Fierbem 10 minute, apoi adaugam spanacul usor dezghetat. Lasam sa mai fiarba 5 minute, dupa care adaugam mararul, usturoiul si oprim focul. Servim cu mamaliga.

Ingrediente Miel cu rosii si spanac

500 gr carne de miel 1 ceapa 300 gr rosii pasate 200 gr spanac congelat frunze 3-4 catei de usturoi 2 linguri de ulei sare piper marar verde oregano uscat mamaliga pentru servit

500 gr carne de miel

1 ceapa

300 gr rosii pasate

200 gr spanac congelat frunze

3-4 catei de usturoi

2 linguri de ulei

sare

piper

marar verde

oregano uscat

mamaliga pentru servit

Categorii