Miel de Pasti

Reteta culinara Miel de Pasti din categoria Oaie. Specific Romania. Cum sa faci Miel de Pasti

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Miel de Pasti

 

In fiecare an avem cativa prieteni care stiu ca la mine  de Pasti se mananca un miel gustos.  Cu mic cu mare impachetam tava cu mielut si a doua zi ne destindem in aer curat ,la gradina . Zis si facut  dar idei nu prea aveam. Un singur lucru este clar:   un miel marinat este perfect degustat . Reteta s-a conturat pe parcurs iar friptura picanta si aromata, a primit laude. "Retete de Pasti"

Ingrediente Miel de Pasti

3.5 kg miel [ o jumatate ]

2 fire usturui verde

2 pahare vin rosu

2 lingurite oregano uscat grcesc

2 lingurite sare

2 lingurite pudra ghimbir

1 lingurita pudra scortisoara

1 lingurita pudra nucsoara

1 lingurita pudra usturoi

1 lingurita boabe piper

1 lingurita boia afumata

3 cepe rosii

2 lingurita pasta iute de ardei rosii

1 pahar vin rosu

150 gr slanina afumata

Categorii