Miel de Pasti
Reteta culinara Miel de Pasti din categoria Oaie. Specific Romania. Cum sa faci Miel de Pasti
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Miel de Pasti
In fiecare an avem cativa prieteni care stiu ca la mine de Pasti se mananca un miel gustos. Cu mic cu mare impachetam tava cu mielut si a doua zi ne destindem in aer curat ,la gradina . Zis si facut dar idei nu prea aveam. Un singur lucru este clar: un miel marinat este perfect degustat . Reteta s-a conturat pe parcurs iar friptura picanta si aromata, a primit laude. "Retete de Pasti"
Ingrediente Miel de Pasti
3.5 kg miel [ o jumatate ]
2 fire usturui verde
2 pahare vin rosu
2 lingurite oregano uscat grcesc
2 lingurite sare
2 lingurite pudra ghimbir
1 lingurita pudra scortisoara
1 lingurita pudra nucsoara
1 lingurita pudra usturoi
1 lingurita boabe piper
1 lingurita boia afumata
3 cepe rosii
2 lingurita pasta iute de ardei rosii
1 pahar vin rosu
150 gr slanina afumata