mousse de lamaie cu capsuni

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare mousse de lamaie cu capsuni

Gelatina se dizolva in jumatate de cantitate de apa, intr-un castron, se lasa 5 min. Fructele se curata si se taie. Cealalta jumatate de apa se amesteca cu zaharul, razatura de lamaie, uleiul si oul intr-o craticioara, se omogenizeaza, se fierbe la foc mic, amestecand continu, aprox 5 min, pana ce compozitia este fierbinte, se adauga gelatina inmuiata, se amesteca in compozitie pina se dizolva gelatina. Se lasa la racit la temp camerei amestecand cind si cand, se adauga iaurtul. Se pune in forme, un strat de capsuni, un strat de mousse de lamaie, se acopera si se tin la frigider pana se intaresc - aprox 3 ore. Se pot folosi dupa preferinta ce fructe doriti.

Ingrediente mousse de lamaie cu capsuni

350 g capsuni

1 plic gelatina pudra

125 ml apa

150 g zahar pudra

2 linguri coaja de lamaie

125 ml zeama de lamaie

1 lingura de ulei

1 ou

300 g iaurt

Categorii