Muschi de vita flambat in coniac.

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Muschi de vita flambat in coniac.

Se pune vinul la fiert pana scade la jumatate, apoi se trage deoparte. Intre timp se calesc usturoiul si ciupercile, se sareaza si pipereaza si se scot intr-un castronas. In uleiul ramas se prajeste carnea dupa plac (mai in sange sau mai prajita) iar la sfarsit se toarna coniac si se flambeaza. Cand se sting flacarile, se adauga vinul, ciupercile si usturoiul calite, arpagicul spalat si taiat marunt si se condimenteaza dupa gust. Se serveste cu cartofi nature. Muschi de vita innecat intr-un vin rosu aromat, flambat in coniac si servit cu ciupercute asortate si arpagic, totul la lumina discreta a lumanarilor... Pofta buna!!!

Ingrediente Muschi de vita flambat in coniac.

Ghebe

hribi

muschi de vitel

ulei

usturoi

vin rosu.

4 bucati de muschi de vita

450 ml vin rosu

3 linguri coniac

2 linguri de ulei

2 linguri arpagic proaspat

1 catel de usturoi

175 gr ciuperci asortate (hribi si ghebe)

sare

piper.

Categorii