Muschiulet de porc impanat ( rulat )

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet de porc impanat ( rulat )

Se cresteaza muschiuletul pe toata lungimea lui obtinandu-se o felie subtire si plata. Se impaneaza cu slanina si usturoiul (se fac mici buzunare in carne unde infigem cateii de usturoi si slanina) se condimenteaza cu sare si piper. Se ruleaza (adaugand carnatii in interior) si se leaga vertical si orizontal. Asezam muschiuletul pe o tava de cuptor, adaugam 4-5 linguri de ulei si circa 150 ml apa. Se tine la cuptor o ora la temperatura de 230 grade, dupa care se intoarce si se mai lasa circa o jumatate de ora la o temperatura de 260 grade pana se rumeneste(pentru aspect). Se serveste cu o garnitura la alegere( cartofi taranesti, cartofi nature, amestec de legume, ciuperci sote`...) sau orice fel de salata . POFTA BUNA !

Ingrediente Muschiulet de porc impanat ( rulat )

Un muschiulet de porc (aprox.1kg)

100 - 150 g slanina afumata

1-2 carnati semiafumati sau afumati

10 catei de usturoi

5 linguri de ulei

sare dupa gust

piper negru proaspat macinat

rozmarin si alte condimente dupa preferinta fiecaruia.

Categorii