Muschiulet de porc impletit cu carnati

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet de porc impletit cu carnati

Cei doi muschiuleti i-am pus la marinat pentru cateva ore într-un amestec de vin alb cu usturoi mult (5-6 catei zdrobiti si mărunţiti ),salvie, chimion , piper rosu si negru proaspăt macinat, ulei de măsline , sare si vin. Dupa cateva ore bune( de preferat de seara pina dimineata)se impletesc in 3 cei doi muschi cu carnatul si ceapa verde taiata in doua pe lungime.Stropesc muschiul cu cateva puf-uri de ulei. Am asezat apoi, muschiuletul impletit ,pe o folie de aluminiu,destul de mare incat sa o pot impacheta la final. Am impachetat strans si am pus folia intr-o tava cu marinada ramasa. Am tinut-o in cuptor la foc mediu 30 minute. Dupa acest interval, se crapa folia deasupra cat sa se poata rumeni mai apoi si se fac niste buzunarase pentru a se putea introduce bucatile de usturoi. Se da inca 20 minute la cuptor, dupa ce s-a stropit in prealabil cu zeama din tava( daca mai trebuie , adaugam apa). Muschiuletul se poate servi cu diferite garnituri de legume. Eu l-am servit cu piure de cartofi, alaturi de muraturi. Pofta mare ! POZE: http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/03/muschiulet-de-porc-impletit-cu-carnati.html

Ingrediente Muschiulet de porc impletit cu carnati

2 muschiuleti de porc

200 g carnati proaspeti

in intestine de oaie

2 linguri ulei masline

200 ml vin

1 lingurita chimion

1 fir ceapa verde

1 caciulie usturoi

salvie

piper mozaic

sare

Categorii