Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

Se ia bucata de muschi se taie in trei bucati dar nu pana sus, se lasa baza de unde se incepe impletitura. Pe fiecare bucata de carne se pune un fir de ceapa verde si 2 fasii de bacon, dupa care se impleteste iar la final se va prinde cu o scobitoare. Se unge cu ulei si se condimenteaza cu sare si piper. Dupa ce au fost in preabil curatate legumele se pun separat la fiert. Muschiul se da la cuptor 25 de minute la 180 de grade. Veficam daca legumele sunt fierte si trecem la prepararea piureurilor, adaugand unt si condimentand piureul de pastarnac cu nucsoara, piureul de morcov cu curry si piureul de cartof cu piper alb. Acestea se aseaza pe farfurie cu ajutorul lingurii si se va cauta sa se pastreze forma lingurii. Pofta Buna

Ingrediente Muschiulet de porc impletit servit cu diferite feluri de piure-uri

300-350 g muschi de porc

6 bucati de bacon

3-6 fire de ceapa verde sau praz(partea verde)

sare

piper

nucsoara

120 g unt

ulei

2 cartofi

2 morcovi

2 pastarnaci

Categorii