Muschiulet feliat cu ciuperci

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet feliat cu ciuperci

Feliile de carne, se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat, se ung cu mustar si ulei si se lasa la frigider 2-3 zile.Apoi se scurge uleiul si feliile se prajesc pe ambele parti cate 3 minute, pe fiecare parte.In alta tigaie, se prajesc in ulei feliile de franzeluta, ca sa fie rumene si crocante, si se asaza una langa alta, pe un platou cald.Pe fiecare se asaza cate o felie de carne si peste ea ciuperci taiate, condimentate cu sare si piper, calite in zeama de friptura. Pofta buna!

Ingrediente Muschiulet feliat cu ciuperci

8 felii groase de muschiulet.

8 felii de franzeluta.

500 gr ciuperci.

100 gr unt.

ulei de palmier pentru prajit carnea si franzela.

sare

piper proaspat macinat

mustar.

Categorii