Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Daca sunteti un fan al painii de casa, dar doriti sa schimbati unele dintre retetele clasice, va recomandam sa incercati reteta noastra de paine cu branza! Aceste painici indiene aromate cu branza va vor incanta! Urmati pas cu pas etapele de realizare! Reteta scrisa+video!
Instructiuni de preparare Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Intr-un castron, puneti toate ingredientele, cu exceptia triunghiurilor de branza topita si amestecati.
Framantati aluatul cu mana, formati o bila si lasati-l timp de 3 ore la temperatura camerei.
Intr-un castron, puneti triunghiurile de branza topita si amestecati-le pentru a forma o crema.
Dupa ce aluatul s-a odihnit, asezati-l pe o suprafatss de lucru pudrata cu faina si impartiti-l in 4 parti egale.
Intindeti cate o bucata de aluat sub forma de cerc. In centrul piuneti aproximativ 1 lingura de branza.
Indoiti marginile peste branza si apasati aluatul pentru a-l sigila.
Cu mainile, rotiti aluatul umplut cu branza pentru a forma un cerc. Asezati-l pe o tava cu foaie de copt.
Coaceti 8 minute la 230°C.
Gata!
Ingrediente Naan cu branza, lipii indiene cu branza
200 gr faina
1/2 lingurita de zahar
1 lingurita de sare
2 gr drojdie de panificatie
1 lingura de ulei
125 gr iaurt
50 ml apa
8 triunghiuri de branza topita