Paine integrala cu bere

Timp de preparare 2 ore si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Paine integrala cu bere

Se strecoara faina, se amesteca cu drojdie si zahar. Transferam in oala mixerului adugam berea si amestecam, adaugam sarea si framantam cateva minute. Transferam aluatul intr-un bol uns bine cu unt si lasam acoperit cu naylon sa creasca o ora si jumatate. Incalzim cuptorul la 220 de grade, impartim aluatul in doua si din fiecare bucata pregatim o paine, o transferam pe o tava tapetata cu pergament si presaram quaker pe paine si o coacem 50 de minute pana se rumeneste. O paine gustoasa si usor de facut.

Ingrediente Paine integrala cu bere

1kg faina integrala

30 gr de drojdie proaspata

21/2 sticle de bere-330 ml ptr o sticla

3 linguri zahar brun

11/2 lingura de sare

quaqer ptr presarat pe paine cine doreste

unt

Categorii