Paine la tigaie de fonta pe aragaz
Instructiuni de preparare Paine la tigaie de fonta pe aragaz
Ingrediente Paine la tigaie de fonta pe aragaz
1 kg. faina
1cub de drojdie
1 lg. de sare
1 lg.de zahar
500 ml.de apa
2-3 lg de ulei
1 kg. faina
1cub de drojdie
1 lg. de sare
1 lg.de zahar
500 ml.de apa
2-3 lg de ulei
Se curata ceapa, usturoiul si dau prin robot alaturi de bureti. Se adauga sare, tarhon, oregano, pip
Legumele tăiate în cubulețe mici, le-am călit cu puțin ulei până s-au înmuiat. Apoi am adăugat apă,
Perfectă mai ales vara, servită atât caldă, cât și rece, supa cremă de ciuperci este o idee ideală p
Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru
Se clatesc frunzele de vita de vie si cele de hrean si se oparesc. Se fierbe apa si cand apa fierbe,
Îl întâlnim în majoritatea patiseriilor, dar este mult mai ușor și gustos de pregătit acasă, va asig
Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de
Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi