Panna cotta

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Panna cotta

Gelatina se hidrateaza în apă rece. Se crestează batonul de vanilie şi se scoate miezul cu vârful cuţitului. Batonul, miezul lui, zahărul şi frişca se pun la fiert şi se lasă să clocotească uşor, timp de cca 10 min. Apoi se iau de pe foc şi se îndepărtează păstaia de vanilie. Se dizolvă gelatina în compoziţia caldă de frişcă. Se lasă să se răcească. Panna Cotta se toarnă în 4 forme mici (a 150 ml) sau în formă mai mare, se lasă la frigider cca 2 ore, ca să se întărească. În momentul servirii, punem dulceata de capsuni. Pofta buna!

Ingrediente Panna cotta

8 foi de gelatina

1 baton de vanilie

80 gr zahar

600 ml frișca

4 linguri suc de lămâie

Dulceata de capsuni

Categorii