Pasare cu vin in punga de copt

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pasare cu vin in punga de copt

Bucatile de pasare spalate si curatate de piele le punem intr-un vas turnam vinul si adaugam cuisoare enibahar 1foaie de dafin si le acoperim ermetic ca sa se marineze timp de cateva ore sau o noapte in frigider. Inainte de pranz le scoatem din vas le punem in punga adaugam cepusoarele taiate si morcovii bucatele, usturoiul, de asemenea restul mirodeniilor, sare, piper dupa gust si un ardei iute si inchidem punga bine nefacand gauri in punga ca de obicei, pentru ca sosul sa nu se scurga. Punem punga pe o tava la cuptor ptr 40 de minute la faza de turbo. Cand s-a copt taiem punga putin si scoate-m bucatile de pui pe o farfurie si le stropim cu sosul care s-a facut. Este sanatos nu prajit si legumele isi pastreaza calitatile lor. Eu n-am servit cu sos caci alor mei nu le place-am adaugat cartofi copti la cuptor. Pofta buna!

Ingrediente Pasare cu vin in punga de copt

bucati de pasare dupa numarul de persoane

2pahare de vin bun pe care am dori sa-l bem la masa

2morcovi

3-4 cepusoare mici

3-4 catei de usturoi

mirodenii -paprica afumata,cardamon,thime,2-3cuisoare 2-3boabe de enibahar

1punga de copt mare-pungi koky ptr copt

Categorii