Paste cu somon afumat si masline negre

Instructiuni de preparare Paste cu somon afumat si masline negre
Intr-o oala punem apa la fiert impreuna cu o lingura de sare. Intre timp, intr-un castronel incapator, punem somonul taiat bucatele micute, radem parmezanul , uleiul de masline si sucul de lamiie printr-o sita sa nu aiba bucatele de lamiie.
Saram foarte putin, piperam si amestecam bine ingredientele. Cind apa incepe sa fiarba, adaugam pasta si o lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe cutie "al dente".
Scurgem pastele de apa, le rasturnam peste compozitia cu somon, adaugam maslinele taiata rondele si patrunjelul curatat, spalat si taiat marunt .
Amestecam bine ingredientele pina vedeti ca pasta s-a condimentat uniform.
Ingrediente Paste cu somon afumat si masline negre
180 g pasta penne
30 g masline negre cintarite fara simbure
150 g somon afumat
100 g parmezan
cca 4 linguri ulei masline
sucul de la o lamiie
patrunjel
sare
piper