Pastrama de oaie la crock-pot
Reteta culinara Pastrama de oaie la crock-pot din categoria Oaie. Cum sa faci Pastrama de oaie la crock-pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pastrama de oaie la crock-pot
Sunt un fan al pastramei de oaie, dar trebuie să o mănânc cât mai departe de „alte lumi” cărora nu le place carnea de vită. Am avut niște pastramă proaspătă, de câteva zile, nu de la cea mai veche și plină de sare, nu mă mai contează ce este, că oricum îmi place. Am vrut sa vad cum iese fiert la crock-pot si nu am gresit sa vreau sa vad cum este, a iesit foarte delicios si fraged, se taie cu furculita.
cam 500 g pastrama proaspata de oaie (adica nu a rezistat mult cu sare si condimente 2-3 zile) putin ulei, cam 20 ml putina apa, aproximativ 00 mlAm pus bucata de pastrama in vasul crock-pot, am adaugat uleiul si apa, am pus capacul si am pus functia inalta, dupa 2 ore am savurat o pastrama delicioasa, nu am facut mamaliga. mi-e foame si abia asteptam sa astept inca 2 ore sa mai fac o portie de pastrama :)))))))))))))))))))))))))))))))
Ingrediente Pastrama de oaie la crock-pot
cca 500 g pastrama de oaie proaspata ( adica nu a apucat sa stea cu sarea si condimentele decat 2-3 zile)
un pic de ulei, cca 20 ml
un pic de apa, cca 00 ml