Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati

Reteta culinara Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati din categoria Jamie Oliver. Cum sa faci Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati

 

INGREDIENTE
Pentru pastrav: 3 pastravi proaspeti, curatati 1 lamaie, taiata in 4 cateva crengute cimbru 3 fasii pancetta 40 grame migdale, tocate ulei de masline Pentru cartofii noi: 500 grame cartofi noi, curatati de coaja 200 grame mazare congelata o mana menta proaspata, tocata 1 litru supa de pui Pentru sosul de mustar: 4 linguri iaurt bio, degresat 2 lingurite hrean 1 lingurita mustar englezesc sucul de la 1/2 lamaie

Ingrediente Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati

Pentru pastrav:

3 pastravi proaspeti, curatati

1 lamaie, taiata in 4

cateva crengute cimbru

3 fasii pancetta

40 grame migdale, tocate

ulei de masline

Pentru cartofii noi:

500 grame cartofi noi, curatati de coaja

200 grame mazare congelata

o mana menta proaspata, tocata

1 litru supa de pui

Pentru sosul de mustar:

4 linguri iaurt bio, degresat

2 lingurite hrean

1 lingurita mustar englezesc

sucul de la 1/2 lamaie

Categorii