Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati
Reteta culinara Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati din categoria Jamie Oliver. Cum sa faci Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati
INGREDIENTE
Ingrediente Pastrav crocant la cuptor cu sos de mustar si cartofi noi mentolati
Pentru pastrav:
3 pastravi proaspeti, curatati
1 lamaie, taiata in 4
cateva crengute cimbru
3 fasii pancetta
40 grame migdale, tocate
ulei de masline
Pentru cartofii noi:
500 grame cartofi noi, curatati de coaja
200 grame mazare congelata
o mana menta proaspata, tocata
1 litru supa de pui
Pentru sosul de mustar:
4 linguri iaurt bio, degresat
2 lingurite hrean
1 lingurita mustar englezesc
sucul de la 1/2 lamaie