Pastrav cu portocale si sos picant

Reteta culinara Pastrav cu portocale si sos picant din categoria Pastrav. Specific Romania. Cum sa faci Pastrav cu portocale si sos picant

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pastrav cu portocale si sos picant

 

INGREDIENTE
2-3 pastravi medii 1 portocala (sau 1 lamaie) 1-2 ardei iuti (rosu sau verde) 1-2 rosii 1 ardei rosu kapia 3-4 catei de usturoi cateva frunze loboda rosie, spanac cateva fire de marar si patrunjel 1 pahar vin alb 50 ml bulion 3 linguri otet sare, piper 1-2 foi de dafin

Ingrediente Pastrav cu portocale si sos picant

2-3 pastravi medii

1 portocala (sau 1 lamaie)

1-2 ardei iuti (rosu sau verde)

1-2 rosii

1 ardei rosu kapia

3-4 catei de usturoi

cateva frunze loboda rosie, spanac

cateva fire de marar si patrunjel

1 pahar vin alb

50 ml bulion

3 linguri otet

sare, piper

1-2 foi de dafin

Categorii