Pastrav cu sos gorgonzola
Reteta culinara Pastrav cu sos gorgonzola din categoria Pastrav. Specific Italia. Cum sa faci Pastrav cu sos gorgonzola
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pastrav cu sos gorgonzola
Pestele cel mai bun este proaspat si prajit simplu . Foarte bun langa el este un sos usor picant . Garnitura ramane la alegere !!! Poate fi o cina light preparata rapid alaturi de o salata . Sau poate fi un rasfat alaturat de persoana iubita si o sticla cu vin !!!
Ingrediente Pastrav cu sos gorgonzola
4 buc pastrav[ 300 gr /portie , minim]
otet
sare
faina alba
ulei pentru prajit
SOS:
2 linguri unt
150 gr gorgonzola picanta
150 gr smantana 20% grasime
sare
piper cu lamaie [ piper+coaja de lamaie macinate ]
nucsoara
patrunjel verde
lamaie