Pastrav cu sos gorgonzola

Reteta culinara Pastrav cu sos gorgonzola din categoria Pastrav. Specific Italia. Cum sa faci Pastrav cu sos gorgonzola

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pastrav cu sos gorgonzola

 

Pestele cel mai bun este proaspat si prajit simplu . Foarte bun langa el este un sos usor picant . Garnitura ramane la alegere !!! Poate fi o cina light preparata rapid alaturi de o salata . Sau poate fi un rasfat alaturat de persoana iubita si o sticla cu vin !!!

Ingrediente Pastrav cu sos gorgonzola

4 buc pastrav[ 300 gr /portie , minim]

otet

sare

faina alba

ulei pentru prajit

SOS:

2 linguri unt

150 gr gorgonzola picanta

150 gr smantana 20% grasime

sare

piper cu lamaie [ piper+coaja de lamaie macinate ]

nucsoara

patrunjel verde

lamaie

Categorii