Păstrăv la cuptor cu legume-ridichi coapte

Reteta culinara Păstrăv la cuptor cu legume-ridichi coapte din categoria Pastrav. Specific Romania. Cum sa faci Păstrăv la cuptor cu legume-ridichi coapte

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Păstrăv la cuptor cu legume-ridichi coapte

 

Facem un păstrăv cu legume la cuptor? Până aici totul e în regulă și bine, dar printre legumele pe care vreau să le facem lângă păstrăv v-aș propune ceva nou și inedit, ghicim? … da, da…ridichi la cuptor. Este un deliciu! Dacă ar fi să vă descriu gustul și textura aș spune că seamănă foarte bine cu țelina coaptă doar că la gust avem ceva nou…puțin acrișor, înțepător(foarte, foarte bun) iar în interiorul și-a păstrat aproape toată zeama. Deci, la treabă….

Ingrediente Păstrăv la cuptor cu legume-ridichi coapte

păstrăv(1/persoană, cel puțin :)))

4 ridichi roșii

1 morcov mare

1 ceapă albă sau roșie

felii de lămâie

sare, piper

ulei de măsline(2 linguri pentru păstrăv, 4 linguri pentru legume)

Categorii