Păstrăv umplut cu capere la cuptor
Reteta culinara Păstrăv umplut cu capere la cuptor din categoria Pastrav. Specific Italia. Cum sa faci Păstrăv umplut cu capere la cuptor
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Păstrăv umplut cu capere la cuptor
Astăzi vă prezint o reţetă în care vedeta este peştele, mai bine zis păstrăvul! E o reţetă perfectă pentru vară, pentru perioadele de post cu dezlegare la peşte, pentru cei care ţin diete, dar şi pentru copii mofturoşi şi persoane dornice de alt fel de reţete cu peşte! Această reţetă am mâncat-o pentru prima dată acum câţiva ani, pregatită de fraţii mei (stabiliţi în străinatate) si de atunci am rămas îndrăgostita de aroma exotică pe care o are! Nu rămâne decât să vă convingeţi!
Ingrediente Păstrăv umplut cu capere la cuptor
2 păstrăvi;
2-3 linguri cu capere în funcţie de mărimea peştelui;
rozmarin;
ulei de măsline;
piper proaspăt măcinat.
Pentru sos:
2 căţei de usturoi tocaţi mărunt;
3 linguri cu ulei de masline;
2 linguriţe cu suc de lămâie;
sare;
piper;
pătrunjel verde;
hârtie de copt.