Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata

Reteta culinara Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata din categoria Pangasius. Cum sa faci Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata

 

INGREDIENTE
1 file de pangasius (~700 g) Condimente pentru peste  

Sos:

250 ml lapte 50 g unt 1,1/2 lingura faina Sare,piper 1 lingurita mustar  

Piure:

500 g cartofi 1 lingura unt 1 lingura lapte 1 ceapa Sare,piper Verdeata

Ingrediente Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata

1 file de pangasius (~700 g)

Condimente pentru peste

 

250 ml lapte

50 g unt

1,1/2 lingura faina

Sare,piper

1 lingurita mustar

 

500 g cartofi

1 lingura unt

1 lingura lapte

1 ceapa

Sare,piper

Verdeata

Categorii