Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata
Reteta culinara Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata din categoria Pangasius. Cum sa faci Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata
INGREDIENTE
Sos:
250 ml lapte 50 g unt 1,1/2 lingura faina Sare,piper 1 lingurita mustarPiure:
500 g cartofi 1 lingura unt 1 lingura lapte 1 ceapa Sare,piper VerdeataIngrediente Peste cu sos de mustar si piure cu ceapa caramelizata
1 file de pangasius (~700 g)
Condimente pentru peste
250 ml lapte
50 g unt
1,1/2 lingura faina
Sare,piper
1 lingurita mustar
500 g cartofi
1 lingura unt
1 lingura lapte
1 ceapa
Sare,piper
Verdeata