Piept cu whisky
Instructiuni de preparare Piept cu whisky
Ingrediente Piept cu whisky
2 piepturi mari
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 rosie
1 ardei iute
50 ml whisky
30 ml vin alb
sare
50 ml ulei
300 ml apa
busuioc
2 piepturi mari
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 rosie
1 ardei iute
50 ml whisky
30 ml vin alb
sare
50 ml ulei
300 ml apa
busuioc
Pentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru Paște să pregătim rață. Am am lăsat-
Se spala bine pulpele, se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna continutul unei cutii de bere sa
Se rumeneste putin carnea in untura, intorcind-o pe toate partile. Se adauga un morcov curatat si ta
Se spala foarte bine puiul, se pune sare si piper, dupa gust. Se unge o cratita de tuci, smaltuita,
Pieptul de curcan se taie in doua parti egale, se bate cu ciocanul de snitele si se asaza peste ele
Se unge o tava cu untura dupa care se aseaza mielul si se introduce la cuptor la temperatura de 200
Frigaruile se pregatesc fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: v
Se taie carnea in felii groase de un cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn ca