Piept de berbecut cu vin rosu si cartofi
Reteta culinara din categoria Oaie. Specific Romania. Cum sa faci Piept de berbecut cu vin rosu si cartofi
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de berbecut cu vin rosu si cartofi
Alimentatia noastra cuprinde proteine diversificate. Toate de la animale crescute in gospodarie. Ar fi pacat sa nu profitam de acestea. Acum i-a venit randul unei bucati frumoase din piept de berbecut .Vinul rosu, zaatarul cu cimbru rosu si rozmarinul au fost perfecte pentru asezonare .
INGREDIENTE
Ingrediente Piept de berbecut cu vin rosu si cartofi
1 kg piept de berbecut
1 kg cartofi
4 linguri ulei floarea soarelui
2 pahare vin rosu +2 pahare apa
2 linguri cu varf de zaatar cu cimbru rosu
2 cepe
2 catei usturoi
2 crengute de rozmarin uscate
1 foaie dafin
1 lingurita chilli
1 lingurita usturoi granulat
patrunjel verde
sare