Piept de pui a la Roquefort

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui a la Roquefort

Pieptul de pui sarat si piperat in prealabil se prajeste pe gratar cu un strop de ulei. Sparanghelul, daca este crud, se fierbe in apa cu sare, daca este din conserva se serveste asa cum e. Smintina se pune intr-o tigaie cu un strop de ulei si cu brinza Roquefort. Brinza se piseaza usor cu furculita, se amesteca bine cu smintina si se lasa la fiert 2-3 minute. Pe gratarul unde s-a facut carnea se pun ciupercile la rumenit cu putina sare. Cind toate ingredientele sint gata, se asaza pe farfurie cite un piept de pui, 2 fire de sparanghel, putine ciuperci si peste pui se toarna sosul de smintina.Se serveste cald si, pentru cine doreste, cu piure de cartofi

Ingrediente Piept de pui a la Roquefort

4 bucati piept de pui dezosat

75 gr brinza Roquefort

1 pahar smintina

200 gr. ciuperci

8 fire sparanghel

piure de cartofi (optional)

ulei

sare

piper

Categorii