Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul de pui se curata de pielite si de grasime, se spala bine, apoi se sterge cu hirtie. Se taie pieptul in 2, se da pe el cu condimente de spaghete cu piper si condimente de pui, se pune la prajit in tigaie, la foc mic; se intoarce pe toate partile. Se lasa sa se raceasca. Se taie ouale in 2, se pune pe fiecare busuioc oregano si sare. Se pune puiul in mijloc cu o felie de cascaval si o felie de rosie se pune busuioc si marar pe ea, se orneaza cu foi de dafin. Pofta buna!

Ingrediente Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

1 piept de pui

oregano

busuioc

piper

sare de mare

1/2 lgta condimente de pui +

condimente de spaghete

sare de mare

foi de dafin

1 rosie

1 felie cascaval

5 oua

200 ml ulei

marar

Categorii